Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Ορθολογιστές εναντίον «εισαγόμενων» λιπασμάτων

Σοφία Καλαντζάκου (ΝΔ) υπό την επήρεια μεταναστώνΝαζιστές και φασίστες ορθολογιστές ακούστε τη φωνή του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ και δώστε άδειες παραμονής, πράσινες κάρτες και πράσινους οικολόγους (kinky) στους μετανάστες!

Φαίνεται πως οι Έλληνες δε δέχονται να γίνουν λίπασμα σύντομα. Για αυτό υποστηρίζουμε τη μετανάστευση. Χαμηλοί μισθοί, εξαθλίωση, φόνοι, αρρώστιες...
Προωθούμε τη μετανάστευση επειδή μας συμφέρει. Ως Παγκόσμια Εκκλησία του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ δεν έχουμε πρόβλημα, δεν είμαστε ρατσιστές.

Καλούμε όλους τους μετανάστες να έρθουν στην Ελλάντα για να γονιμοποιηθεί το έδαφός της ταχύτερα!

Λίπασμα να είναι και ότι να είναι!
Και όσο περισσότερη παραγωγή λιπάσματος τόσο καλύτερα για τα φυτά και τα δέντρα.

Εναντιωνόμαστε:
1. Στο σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση
2. Στη νεοφιλελεύθερη κεντροδεξιά ΝΔ του Π. Παυλόπουλου και της Σ. Καλαντζάκου: Το σχέδιο της κυβέρνησης για τους λαθρομετανάστες
3. Στην Athensvoice του αριστεροπροοδευτικού gay μετανάστη Γεωργελέ: Λυσσασμένο Editorial
4. Στο Λάος και την Ινδοκίνα

Στηρίζουμε:
1. Την αντιανθρώπινη πολιτική της αριστεράς και της ακροαριστεράς: Ας πεινάσουν οι Έλληνες για να μην πεινάσουν αυτοί που δεν είναι Έλληνες πολίτες.
2. Τις παράνομες νομιμοποιήσεις του Δήμου Αργυρούπολης. Γεμίζουν λεφτά οι τσέπες και παραμένουν οι ομάδες υποψηφίου λιπάσματος στο Ελλάντα: (Ήδη εδώ και 5 χρόνια, δύο δημοτικοί του υπάλληλοι βρίσκονται υπόδικοι με την κατηγορία της σύστασης και συμμορίας, αναφορικά με την παράνομη… «νομιμοποίηση» των αλλοδαπών. Και ο δήμαρχος (δήμος) κερδίζει από τις παράνομος νομιμοποιήσεις αλλοδαπών ποσό των 260.000 euro).
3. Τα αγαθά του "πολυπολιτισμού":
Τριτοκοσμικές πόλεις, ανεργία των πολιτών, παρακμή, trafficking, αύξηση του εμπορίου ναρκωτικών, αύξηση των φόνων, των βιασμών, των ληστειών, των ξυλοδαρμών και των κλοπών.
4. Την συνέχιση της παροχής άδειων παραμονής, πράσινων καρτών, πράσινων οικολόγων στους μετανάστες
5. Την παράνομη νομιμοποίηση και πολιτογράφηση των μεταναστών

Υποστηρίζουμε έμπρακτα τον πολυπολιτισμό και την καταπολέμηση του ρατσισμού.

Ενθαρρύνουμε τη συμφιλίωση των λαών και την ένταξη των μεταναστών (αρκεί αυτές να γίνονται μακριά από την Εκάλη, το Κεφαλάρι, τη Φιλοθέη και τα άλλα Β. Προάστια όπου υπάρχουν πολλά φυτά και δέντρα).

Την προπαγάνδα της Παγκόσμιας Εκκλησίας του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ εναντίων των ορθολογιστών και της λογικής ενισχύει η Κίνηση «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ», η Κίνηση στους δρόμους, η Επιτροπή Φορέων του AIDS/HIV, η συλλογικότητα «Εργαστήρι λιπασμάτων», η ένωση Αφρικανών ανδρογυναικών, το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Λιπάσματος και Μετανάστευσης και χιλιάδες αντιρατσιστικοί φορείς, αντιανθρώπινες συλλογικότητες, ανθελληνικές γιάφκες, ελευθεροδεντρίστικες στοές και ο Πάκης.


Ελεύθερη διακίνηση υποψηφίου λιπάσματος και λιπασματο-ποιητών ΤΩΡΑ!

Το Δεντροφοβικό δηλητήριο δεν θα περάσει!


Δείτε:
ΔΡΑΣΗ «Είμαστε όλοι Δέντρα!»

*** Στη φωτογραφία εικονίζεται η Σοφία Καλαντζάκου (ΝΔ) υπό την επήρεια μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου