Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Είμαστε όλοι Δέντρα!

Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί πολλά και ανησυχητικά κρούσματα Δεντροφοβίας: Εκχερσώσεις , πογκρόμ εναντίον του γκαζόν, επιθέσεις με τσεκούρια σε θερμοκήπια, χαρακιές ονομάτων και συμβόλων καρδιάς που αυλακώνουν και τραυματίζουν ανυπεράσπιστα δέντρα, λασπολογία εναντίον των κυνηγών και των οικολόγων.

Με το υπάρχον νομικό καθεστώς κανένα δέντρο δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλές και σίγουρο για την ανάπτυξη του. Αντισταθείτε τώρα!
Ελάτε μαζί μας στον κοινό αγώνα εναντίον της χορτοφαγίας, των αλυσοπρίονων, των τρυποκάρυδων, των οικοδόμων και της δεντροφοβίας. Το Δεντροφοβικό δηλητήριο δεν θα περάσει!

Διεκδικούμε:

-> Απέλαση των Δεντροφοβικών

-> Άμεση θανάτωση των φυτοφάγων ζώων

-> Περισσότερα λιπάσματα

-> Άσυλο και στέγη για όλα τα σαρκοφάγα ζώα

-> Ελληνική υπηκοότητα στους φοίνικες και στους κάκτους

-> Κατάργηση ή νομικό περιορισμό της χορτοφαγίας

-> Μεγαλύτερες ποινές φυλάκισης για τους ξυλοκόπους

-> Να καταργηθούν οι νόμοι περί υλοτομίας

Παγκόσμια Εκκλησία ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ ΘΕΟΣ - ΔΕΝΤΡΟ ΘΕΟΣ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝΤΡΟΦΟΒΙΑ
Η Παγκόσμια Εκκλησία ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ καλεί όλους τους αγωνιστές δεντριστές, οικολόγους, κυνηγούς, ανέργους, συνταξιούχους, τους bloggers, τα ΚΑΠΗ και τη λοιπή νεολαία να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις αντι-χορτοφαγίας και φιλοδεντρισμού που διοργανώνονται από δεκάδες φορείς.

Μεταξύ τους το Ελληνικό Φόρουμ Δεντροσοφιστών, το Ελληνικό Θεοδεντρικό Φόρουμ, δεκάδες κοινότητες και σύλλογοι δεντριστών, το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Δεντρόφιλων και σαρκοφάγων ζώων, οι στοές Ελευθεροδεντριστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο σύλλογος «Οικολογικός Αυταρχιδισμός», η Κίνηση στους δρόμους, η Επιτροπή Φορέων του AIDS/HIV, ο Τρεμόπουλος, ο συλλογικότητα «Εργαστήρι λιπασμάτων», η Κίνηση «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ», ο Δήμος Κηπούπολης, Κυνηγητικοί και Οικολογικοί σύλλογοι, η Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Αλσούπολης, σύλλογοι και ενώσεις εργαζομένων σε εργοστάσια Λιπασμάτων, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, την Πάτρα, τη Μυτιλήνη, το Βόλο, την Κοζάνη, τη Λιβαδειά και σε άλλες πόλεις!

Ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ ΡΙΖΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου