Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Η απόδειξη της ύπαρξης του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ

Από τη Φούξια Οξιά

Ερώτηση:
Νιώθω πως δεν μπορώ να πιστεύω σε μια θρησκεία εάν δεν είμαι βέβαιη πως είναι αλήθεια. Υπάρχει απόδειξη που να με κάνει 100% βέβαιη πως ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ υπάρχει και έδωσε την Τορά στον εβραϊκό λαό;

Απάντηση:
Φανταστείτε να μπορούσατε να κάνετε εξετάσεις αίματος για να δείτε ποια είναι η αδερφή ψυχή για σας. Θα πηγαίνατε σε ένα εργαστήριο με τον πιθανό σύντροφό σας, θα δίνατε δείγματα αίματος και μισή ώρα αργότερα θα σας έλεγαν αν ταιριάζετε ή όχι. Δεν ακούγεται θαυμάσιο; Αλλά σκεφτείτε το: μπορεί αυτός να είναι ένας ιδανικός τρόπος για να αρχίσει μια σχέση; Πόσο ρομαντικό θα ήταν να λέμε, «Άκου, οι εξετάσεις αίματος είναι θετικές άρα μπορούμε να αρραβωνιαστούμε»;

Η αλήθεια είναι πως δεν θα εκτιμούσαμε καθόλου μια αδερφή ψυχή ελεγμένη από το εργαστήριο. Αυτό που κάνει μια σχέση ουσιαστική είναι πως αποτελεί μια επιλογή που προέρχεται εκ των έσω. Εάν ήταν να βασιζόμασταν στις εξετάσεις αίματος, ναι μεν θα είχαμε σιγουριά, αλλά η αίσθηση της ελευθερίας θα είχε χαθεί. Και η ελευθερία είναι το βασικό συστατικό της αληθινής αγάπης – η σιγουριά πάλι όχι.

Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο η απόδειξη της ύπαρξης του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ δεν βοηθά και πολύ. Ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ θέλει να αναπτύξουμε μια σχέση μαζί Του, από επιλογή και όχι από ανάγκη. Μας δημιούργησε ελεύθερους που μπορούμε, αν θέλουμε, να Τον αρνηθούμε. Δεν υπάρχει εξωτερική δύναμη ή επιχείρημα ή απόδειξη που δεν μας αναγκάζει να υπηρετούμε το ΘΕΟ-ΔΕΝΤΡΟ.

Ως εκ τούτου, η λατρεία μας είναι θέμα επιλογής, προέρχεται από εμάς τους ίδιους και αυτό αποτελεί τη βάση μιας ουσιαστικής σχέσης. Από εσάς μένει να δεχθείτε τα δίμετρα κλωνάρια της αγάπης του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ.

Όσον αφορά την Τορά, ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ την έδωσε στον εβραϊκό λαό ως τιμωρία για το ολοκαύτωμα που διέπραξε ο τελευταίος εναντίον των εκατομμυρίων ΚΕΔΡΩΝ και ΠΕΥΚΩΝ για να χτίσει το ανίερο και βλάσφημο κωλόσπιτο του υποανάπτυκτου Γιαχβέ-Ιεχωβά-Πιπί-Ιάω-Ιεωα (יְהֹוָה‎).

ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ
Αν ανήκετε στο λαό των λεπρών θα χρειαστείτε πολύ αγάπη και βάτεμα από δεντρικές ρίζες και όχι απλά δίμετρα κλωνάρια για να ξεπλύνετε το αμάρτημα των θρησκευτικών πρόγονών σας (η βαζελίνη δεν βοηθάει).

Η Αρχιραββίνος Φούξια Οξιά διδάσκει Δεντροσοφισμό, Ταλμούδ και Θεοδεντρισμό στον εθνικό δρυμό Πρεσπών.

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου