Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Γκρεμίστε τους μιναρέδες, ξυρίστε τους μουφτήδες – Φυτέψτε Δέντρα

Grand Jihad εναντίον των καταπιεστών μωαμεθανών ιερέων του μισοτρελαμένου θεού Πιπί- Γιαχβέ-Ιεχωβά-Ιάω-Ιεωα- יְהֹוָה‎

Πρωτοβουλία οικολογικών κινήσεων, φιλοδεντρικών οργανώσεων, αυτόνομων δεντροσοφιστών, του Ελληνικού Θεοδεντρικού Φόρουμ, της κίνησης στους δρόμους και του Δίκτυου Κοινωνικής Υποστήριξης Δεντρόφιλων ενάντια στη θρησκευτική, διοικητική και δικαστική εξουσία των Ιμάμηδων.

Η πρωτοβουλία είχε ως αποτέλεσμα την κατάρτιση οικολογικού και φιλοδεντρικού προγράμματος αναδάσωσης, γκρεμίσματος μιναρέδων, ξυρίσματος ισλαμοταλιμπάν και ανάπτυξης φυσικών πόρων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, κάθε φύλου, φύλλου και ηλικίας, καλούνται να συμμετέχουν σε αυτό αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία να φυτέψουν ένα ή περισσότερους ιμάμ... εεε περισσότερα δένδρα, στον τόπο που ζουν.

Φίλοι του δάσους και δεντροταλιμπάν γκρεμίστε τους τεκέδες και τους μιναρέδες, ξυρίστε τους εξουσιαστές ιμάμηδες/μουλάδες/μουφτήδες, λοιπούς μωαμεθανούς εξτρεμιστές κληρικούς, ραββίνους και φυτέψτε δέντρα ή χανόμαστε.

Επιτέλους ας γίνουμε σοβαρό κράτος όπως το τούρκικο φασιστικό κράτος στο οποίο οι ιμάμιδες ΔΕΝ έχουν διοικητικές και δικαστικές εξουσίες.

Περισσότερος αντιμωαμεθανισμός, αντιμουσουλμανισμός στα blog των εβραίων israelyesgr, abravanel κ.λ.π.

Μεγάλη η δόξα του Άγιου, Πρώτου, Έσχατου, Δημιουργού, Ισχυρού, Πλούσιου, Σοφού, Ελεήμονος ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ!

LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου