Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Ο Λόγος Σοφίας του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ

Το σώμα σας είναι ένα πολύτιμο δώρο από το ΘΕΟ-ΔΕΝΤΡΟ. Για να διατηρήσετε το σώμα και το μυαλό σας υγιή και δυνατά, η Υπεραρχιραββίνος Fraxinus Americana έλαβε μία εντολή υγείας από το ΘΕΟ-ΔΕΝΤΡΟ το 1488. Αυτή η εντολή είναι γνωστή ως Λόγος Σοφίας του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ.

Σε αυτήν, ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ δεν τονίζει μόνο σημαντικές αρχές σωματικής και διανοητικής υγείας, αλλά μιλά ενάντια στη χρήση των παρακάτω ουσιών:

- Καπνού
- Καφέ
- Ρίγανης
- Δενδρολίβανου
- Μέντας
- Βασιλικού
- Θυμαριού
- Άνηθου
- Φρέσκων ή ξηρών καρπών
- Σέλινου
- Χαμομηλιού
- Σκόρδου και λοιπών φυσικών ναρκωτικών (ινδικής κάνναβης, φύλλων κόκας κλπ)

Ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ υπόσχεται σε αυτούς που ακολουθούν το Λόγο της Σοφίας Του μεγάλες σωματικές, στοματικές και πνευματικές ευλογίες, πιλάφια από γενετικά τροποποιημένο πλαστικό ρύζι, κίναιδους νεαρούς και όμορφες παρθένες έφηβες έτοιμες για όλα.
Σήμερα, η επιστήμη επίσης υποστηρίζει μερικές από τις ίδιες αυτές αρχές, που έδωσε ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ στην Υπεραρχιραββίνα Fraxinus Americana σχεδόν πεντακόσια είκοσι χρόνια πριν.

υπεραρχιραββίνος Fraxinus americana ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ ΘΕΟΣ ΔΕΝΤΡΟ ΘΕΟΥ ΔΑΣΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΕΝΤΡΟΣΟΦΙΣΜΟΣ ΘΕΟΔΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΟΦΙΑΣ Ο Λόγος Σοφίας του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟΥπεραρχιραββίνα Fraxinus Americana

Η Υπεραρχιραββίνος Fraxinus Americana η νεώτερη εφύτρωσε το 1466 στην περιοχή Georgia των ΗΠΑ, κόρη του Zanthoxylum Αmericanum του μεγαλύτερου και της Castanea Dentata. Είχε δεκατρείς αδελφούς και αδελφές. Οι γονείς της την δίδαξαν να προσεύχεται και να έχει πίστη στο ΘΕΟ-ΔΕΝΤΡΟ.

Προσελκύστηκε από μία θρησκευτική αναζωογόνηση στις μέρες της και επεδίωξε να βρει την αληθινή Εκκλησία. Σε απάντηση ένθερμης προσευχής, βίωσε αυτό που είναι γνωστό ως πρώτο όραμα με ρίζες. Σε ηλικία 3, η Fraxinus είδε το ΘΕΟ-ΔΕΝΤΡΟ! Όταν η Fraxinus Americana ήταν 22 χρονών, αγγελιαφόροι από τους ουρανούς πήγαν σε εκείνην ώστε να την ριζώσουν και να την προετοιμάσουν για το έργο της για να αποκαταστήσει την Παγκόσμια Εκκλησία του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ στον πλανήτη μας.

Ήταν προφήτης όπως η Προφήτης Βάτος* στον καιρό* που οι λεπροί άνομοι πόρνοι περιπλανήθηκαν 40 χρόνια στην έρημο και δεν μπορούσαν να βγουν έξω από αυτήν (γιατί, εκτός από μιάσματα και ψωριασμένοι, ήταν και ηλίθιοι ή) επειδή οι αρχάγγελοι όπως ο Μέτατρον, ο Γαβριήλ, ο Γκάλβατρον (αναστάς Μέγκατρον) και τα υπόλοιπα Decepticons (שקרניקים - רובוטריקים‎) ερωτοτροπούσαν με τον κύριο τους Πιπί-יְהֹוָה‎-Γιαχβέ-Ιεχωβά-Ιάω-Ιεωα.

Κυκλοφορούν φήμες πως η Υπεραρχιραββίνος Fraxinus Americana είναι απόγονος της Προφήτισσας και ευλογημένης αγγέλου Βάτου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Υπεραρχιραββίνος είναι πρόγονος της Αρχιραββίνας Φούξια Οξιά!

Ο Πρώτος και ο Έσχατος ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ ΘΑ ΡΙΖΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

* Για τα παραλειπόμενα εκείνης της εποχής δείτε το άρθρο "ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟΥ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου