Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Τα δέντρα στην υπηρεσία της «δικαιοσύνης»

Shmuel Eliyahu: Υιός του μέγα Torahξεσκισμένου ραββίνου Mordechai Eliyahu και εγγονός του καμπαλιστή Salman EliyahuΠριν ένα χρόνο και κάτι μήνους ο αρχιραββίνος Shmuel Eliyahu, ραββίνος στo κωλοχώρι Safed, γιός του ραββίνου Mordechai Eliyahu και εγγονός του καμπαλιστή Salman Eliyahu, πρότεινε στην Ισραηλινή κυβέρνηση να επιτρέψει το κρέμασμα (σε ψηλό δέντρο) των παιδιών του ανθρώπου που επιτέθηκε εναντίον του εβραιοταλιμπανικού εκπαιδευτηρίου Merkaz Harav Yeshiva.

Το ίδιο πρότεινε να συμβεί στα παιδιά όποιου επιτίθεται εναντίον του Ισραήλ.

Παγκόσμια Εκκλησία Θεού-Δέντρο ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ ΘΕΟΣ ΔΕΝΤΡΟΕικόνα από το μέλλον: Δήμιος Δεντροταλιμπάν βοηθά τη "δικαιοσύνη" του ραββίνου

Βέβαια υπάρχουν και οι γνωστοί φούρνοι μαρκας Dachau που προσφέρονται για τέτοιες πράξεις «απόδοσης δικαιοσύνης». Διατηρούνται σε καλή κατάσταση και είναι έτοιμοι προς δοκιμή για κάθε ενδιαφερόμενο πιστό του ανίσχυρου Γιαχβέ-Ιεχωβά-Πιπί-Ιάω-Ιεωα (יְהֹוָה‎).

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παγκόσμια Εκκλησία Θεού-Δέντρο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ ΘΕΟΣ ΔΕΝΤΡΟMade in Germany: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Όμως από την άλλη τα δέντρα χαίρονται να εξυπηρετούν τους «ανθρώπους», ακόμα και όταν αυτοί πράττουν όπως τους προστάζει η ηλίθια ηθική της ερήμου και τα ανίερα κείμενα τους. Ακόμα και αν αυτοί είναι πολλάκις γενοκτόνοι και δεντροκτόνοι.

Ο λόγος είναι απλός:
Περισσότεροι νεκροί άνθρωποι = περισσότερο λίπασμα για τα δέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου