Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Έχει βαθιές ρίζες το ΔΕΝΤΡΟ της πίστεως στην Ελλάδα

Ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ φανερώθηκε και ήρθε να διατρανώσει ότι το ΔΕΝΤΡΟ της πίστης μας στην καταραμένη αυτή χώρα*, παρά τον λυσσασμένο άνεμο της αμφισβήτησης και της αμφιβολίας, παρά τα φαρμακερά βέλη των διαφόρων δοξασιών όχι μόνο αντέχει και ανθίσταται αλλά ήταν και συνεχίζει να είναι καρποφόρο. Τα κατά καιρούς άνθη του μάλιστα σκορπούν ευωδία σε ολάκερο τον πλανήτη.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ ΘΕΟΣ ΔΕΝΤΡΟ Δεντροσοφισμός Θεοδεντρισμός Δενδροσοφισμός
Οι αρχιραββίνοι της Παγκόσμιας Εκκλησίας του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ παραβλέψαμε την απογοήτευσή σας, ψάξαμε αλλού τις αιτίες και όχι στα δικά μας λάθη και τις παραλείψεις.

Η σκιά των Δεντρο-ιερέων και ραββίνων της Παγκόσμιας Εκκλησίας του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ δεν απλώθηκε να σας σκεπάσει και σας αφήσαμε να καίγεστε στην κάψα του κυνισμού και της άρνησης. Αφήσαμε στα ΔΕΝΤΡΑ μας τα σάπια φύλλα να μολύνουν ολόκληρα κλαδιά και όταν τελικά σάπισαν και γκρεμίστηκαν, ο κρότος που έκαναν έδιωξε τα σαρκοφάγα πουλιά από την προστασία του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ.

* "Καταραμένη χώρα": Άλλωστε είναι γνωστό πως εσείς οι Έλληνες δεν ανακαλύψατε ούτε τις επιστήμες, ούτε τη φιλοσοφία, ούτε τη ελευθεροφροσύνη, ούτε το έθνος, ούτε τον αθλητισμό, ούτε την δημοκρατία, ούτε την διπλή βασηλεία, ούτε τη λογική, ούτε το θέατρο κ.λπ.

1 σχόλιο: